Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час благодійного марафону зібрано майже 150 тисяч гривень для онкохворих дітей Херсонщини

Вперше на Херсонщині відбувся благодійний марафон !Врятуємо життя разом!”, до якого долучились всі освітні заклади Херсона, громадські діячі та відомі співаки, як  регіональні, так і всеукраїнські, – повідомляє “Український південь”.

Проект реалізовано родиною Волощенків та відомим меценатом Юрієм Рожковим, який на своїй сторінці у ФБ написав наступне:

“Друзі! Щиро дякую усім учасникам нашого Благодійного марафону “Врятуємо життя разом”! Я щасливий, що наш Херсонський край такий дружний, працьовитий і небайдужий до чужого лиха. Ми зробили це разом: зібрали майже 150 тис. грн. для онкохворих діток Херсонщини!

Звітую: учора, під час Благодійного ярмарку вдалось виручити від реалізації дитячих поробок понад 46 тис. грн! Дякую маленьким сердечкам, що відгукнулись на за заклик про допомогу і дякую маленьким ручкам, що виготовляли такі чудові вироби! Усі ці гроші я вручив під час благодійного концерту “Врятуємо життя разом” мамам хворих діток, котрі зараз проходять лікування в онкогематологічному відділенні Херсонської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Також учора на сцені офіційно та урочисто, від імені усіх учасників нашого благодійного музичного марафону, котрі придбали квитки, ми передали головному лікарю Інні Холодняк обладнання для проведення медичних процедур хімієтерапії – дозатори “Інфузомати” у кількості 2 шт. Саме в них зараз у лікарні є велика потреба. Точніше – була! Дякую і ще раз дякую, любі Друзі!
А за фото дякую, Віктор Братан.”

Напередодні благодійного марафону його ініціатори та відомий український композитор, вокаліст  Олексій Сагаловський розповіли про мету проекту у телестудіїУкраїнський південь”.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН