Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці створюються сучасні умови прийому лікарями містян

На минулому тижні завершено ремонт блоку кабінетів першого поверху східного крила поліклініки по вулиці Героїв України, 33а, повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

Силами підрядних організацій міста завершені ремонтні роботи трьох кабінетів (кабінет лікаря уролога з маніпуляційною та кабінет лікаря онколога) східного крила поліклініки по вул. Героїв України,33а.

На виконання заходів з енергозбереження замінені віконні та дверні блоки на енергоощадні, система електропостачання та внутрішні сантехнічні мережі із заміною умивальників на сучасні із санфаянсу, що відповідають санітарним вимогам.

У повному обсязі виконані опоряджувальні роботи: ремонт штукатурки стін та стель з наступним їх шпаклюванням та фарбуванням, облицювання стін плиткою керамічною, вирівнювання бетонної основи підлоги, улаштування покриття з лінолеуму, улаштування підвісної стелі.

Роботи виконували: Приватне мале підприємство «Віра», директор Ляхова Алла Федорівна, товариство з обмеженою відповідальністю «Монтажник», директор Мосієнко Юрій Юрійович, підприємець Дрегваль Руслан Вікторович.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН