Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новій Каховці почали оновлювати пішохідні переходи

Минулого понеділка у міськвиконкомі під керівництвом міського голови Володимира Коваленка відбулася велика апаратна нарада з керівниками підприємств, установ, організацій міста, структурних підрозділів міської ради і виконавчого комітету.

Серед задач, які поставив міський очільник перед підлеглими, було питання завершення підготовки інфраструктури міста до нового навчального року. Головним, безумовно, тут є завершення ремонтних робіт в самих школах та навчальних класах. Але також важливо врахувати і питання безпеки дітей після канікул та літнього оздоровчого процесу. Це супутні питання, але їх також треба виконувати.

Традиційно перед початком учбового процесу в місті почали готувати пішохідні переходи на вимоги безпеки, як для дорослого населення так і малечі. Роботу проводить спеціалізований підрозділ херсонського підприємства “Комплектавтодор”.
Відновлення розмітки розпочато з вулиці Першотравневої. Бригада підприємства має намір за місяць виконати усі роботи в місті і ближче до завершення дійти до кожної школи, кожного навчального закдаду.

В свою чергу хочемо попередити водіїв про те, що такі роботи в місті ведуться, тому треба зважити на це та враховувати застороги при перетені перехресть, де саме проводяться відновлювальні роботи.

Новокаховська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН