Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську ремонтують приймальне відділення центральної лікарні

В Україні в 2021 році продовжується здійснення масштабного проєкту Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”, який започатковано ще у 2020 році. У рамках цього проєкту та за рахунок Державного фонду регіонального розвитку здійснюється капітальний ремонт приймального відділення Комунального некомерційного підприємства «Генічеська центральна  лікарня Генічеської міської ради».

Роботи здійснюються ТОВ “Будівельні технології Південь”. На сьогодні тривають роботи з монтажу металоконструкцій, гіпсокартону, штукатурення стін, укладання керамічної плитки, монтажу електропроводки, водопровідної мережі.

Також проводиться облаштування кабінету комп’ютерної томографії: зроблено технологічний отвір для встановлення обладнання, яке вже придбано Державним підприємством “Медичні закупівлі України”. Його доставка очікується наприкінці поточного місяця.

Приймальне відділення призначено для прийому, первинного огляду, санітарно-гігієнічної обробки хворих і здійснення госпіталізації усіх пацієнтів‚ які звернулися до  приймального відділення за наявністю показань щодо надання невідкладної медичної допомоги та тим, яким госпіталізація не потрібна. Тому, наскільки професійно, швидко та організовано діє медичний персонал цього відділення, в певній мірі залежить успіх подальшого лікування хворого, а при невідкладних станах – і його життя.

Для здійснення якісного та належного обстеження у відділенні, окрім кабінету комп’ютерної томографії, буде встановлено сучасний рентген-кабінет та облаштовано кабінет ультразвукового дослідження.

Керівництво лікарні просить мешканців міста поставитися з розумінням до тимчасових незручностей, пов’язаних із проведенням будівельних робіт та доводить до відома, що вхід до лікарні здійснюється зі сторони вулиці Приморської.

Генічеська міська рада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН