Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До Херсона завітала волонтерка з Данії, яка надала допомогу медичним закладам міста

Громадська платформа “Добро переможе” та її лідер Юрій Рожков висловлюють подяку Олені Єссен, волонтеру і другу з Данії, яка протягом 5 років веде активну співпрацю по допомозі українським, зокрема, і херсонським закладам освіти та медицини! За підтримки волонтерів Данії вдалось допомогти багатьом людям, що потребували одягу, меблів, продуктів харчування, предметів побуту тощо. Частину допомоги відправили на передову та родинам українських захисників.

Дуже приємно було разом з Оленою та її дітками відсвяткувати Великодні свята на Херсонщині! Адже Олена – наша землячка, родом із селища Антонівки. І хоча доля склалась так, що вона переїхала жити у Данію, ніколи не забуває про свою малу Батьківщину! Разом з однодумцями передала в Україну 20 фур (20-ти тонних) допомоги!

Цими днями ми разом із задоволенням відвідали кілька об’єктів, куди ця допомога розвозилась, поспілкувались з людьми, познайомилась з новими друзями. Усі, хто мав нагоду побувати у компаніїї цієї відкритої, товариської і розумної жінки, залишились від неї у захваті! Приємно, що і дітки Олени – Ніколас і Вероніка дуже швидко знайшли спільну мову з херсонськими дітками! Це дуже добра і чуйна родина! Близькі нам по духу, міркуванням і патріотизму люди!
Ми, команда Юрія Рожкова “Добро переможе” щасливі, що маємо таких друзів за кордоном! З нетерпінням чекаємо нових зустрічей і передаємо вітання та подяку українській діаспорі в Данії!

#Добро_переможе
#Дружба_це_свято

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН