Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нові меблі для дитячого садочку

У школі-садочку селища Жовтневе, що в передмісті Херсона, оновлено дитячі меблі. Про це подбав Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе”.

Комплекти столів зі стільцями імпортного виробництва завезли сюди днями, завдяки співпраці Херсонської Громадської платформи з Міжнародною Фундацією “Голландія-Україна” та Благодійним фондом “Мангуст”.

Юрій Рожков зазначив: “Ми допомагаємо оновлювати матеріально-технічну базу не лише в навчально-виховних закладах обласного центру, а й у навколишніх селищах та селах також! Адже тут, зокрема, у Жовтневому навчаються та виховуються розумні і талановиті дітки. Ми – підприємці, чиновники, громадські діячі несемо соціальну відповідальність за підростаюче покоління, тож продовжуємо працювати на благо громад.”

Інна Мацуєва, директор школи-садочка № 86 додала: “Ми знову щиро вдячні нашим благодійникам! Знову – тому що це далеко не перший прояв доброти і уваги до нашого закладу. Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” допомагає нам регулярно: цієї зими завіз покриття для нашої спортивної зали. Ми навіть не просили про це! Він сам розуміє, що фінансування закладу недостатнє, а проблем багато. Влітку в середній групі батьки робили ремонт в ігровій кімнаті і їм не вистачало коштів. Звернулись до Юрія Рожкова – він одразу допоміг. Та й у музичній далі зробив капітальний ремонт, де зараз займаються наші дітки. Ми з батьками дуже раді, що у нас є такий помічник і друг! Дякуємо за підтримку нашої школи-садочка і можливість розвиватись нашим діткам якісніше!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН