Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сучасні меблі із Голландії подарували херсонському ясла-садочку

Їх нещодавно привіз і допоміг розвантажити лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков. Велика шафа з приставним столом зручно розмістилися у медичному кабінеті.

Директор закладу Лариса Гросфельд зазначила:

“Ми дуже вдячні Юрію Рожкову та його міжнародними партнерами за подарунки! Особлива дружня подяка – від вихованців. Їм дуже сподобались набори для творчості: чашки з фарбами. Ми з малюками домовились, що вони на заняттях їх розфарбують і будуть користуватися щодня у групі. Так у кожного буде своя власна оригінальна чашечка. Нам дуже приємно! Також цієї осені Юрій Рожков завіз до нашого харчоблоку електроплиту, а до фізкультурного залу ковролін. Дуже цінуємо те, що про нас постійно дбають і орієнтуються із закордонними партнерами на потреби!”

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи, що об’єднує небайдужих до проблем інших людей, підтвердив слова директора 73 ясла-садочка:

“Ми дійсно намагаємось постійно координуватись із Міжнародними фондами. Це партнери із Голландії, Німеччини, Данії. Усі вони від щирого серця прагнуть допомогти українським діткам розвиватись якісно і наші думки та бажання у цьому збігаються! Тож ми продовжуємо активно підтримувати навчально-виховні заклади Херсона!”

#Добро_переможе

#Допомога_73_садочку

#Наші_діти_наше_майбутнє

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН