Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Незвичні лавочки для херсонських дитсадків привезли з Голандії

Оригінальні високі лавки на колесиках для дітей привезла команда Громадської платформи Юрія Рожкова “Добро переможе” дитсадочкам № 37 та 38, що у Шуменському мікрорайоні Херсона.

“Ці меблі ми передаємо у співпраці з Фундацією “Голландія-Україна”, – зазначив Юрій Рожков, – адже розуміємо нинішню потребу в умеблюванні навчально-виховних закладів. Дякую друзям з-за кордону за співпрацю і добрі серця!”

Подарунок одразу ж приміряла малеча. Дружні хлопчики і дівчатка допомагали один одному вмоститися зручніше. Такі незвичні меблі на колесиках їм дуже сподобалися.

Задоволеними залишились і керівники садочків. Тетяна Катєчкіна, директор 38 дитсадочка пояснила:

“Нам такі високі лавки знадобляться для вистав. Щоб на задніх рядах дітлахам було краще видно! Виноситимемо їх і на вулицю, на стадіон. Тим більше, що вже домовилися з Юрієм Рожковим про проведення футбольного турніру між садочками!”

А ініціативних помічників-організаторів молодіжних проектів у команді “Добро переможе” щоразу більшає! Зокрема, Григорій Малов, який вже виховав не одне підростаюче покоління молодих і креативних херсонців.

“Якби у нашій країні кожен прагнув ось так, безкорисливо віддати часточку свого тепла, ресурсів чи допомогти фізично іншим людям, тим більше дітям, то ми б зажили дуже добре!, – вважає Григорій, – я вже давно займаюсь благодійністю і бачу, що її дійсно потребують наші земляки: у садочках, школах, лікарнях, дворах! Тож, залюбки долучився до команди Юрія Рожкова “Добро переможе”. Об’єднуючись, ми зможемо зробити значно більше!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН