Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У дитячих садках передмістя Херсона оновлюються меблі

“Наша співпраця – довготривала і плідна!”, – так охарактеризувала роботу Юрія Рожкова та педагогічного колективу вихователів директор Антонівського ясел-садка № 26 Тіна Гайдученко, – адже мета у небайдужих дорослих єдина: сприяти якісному вихованню і навчанню підростаючого покоління!”

Нещодавно до 26 садочка лідер Громадської платформи “Добро переможе” Юрій Рожков, у співпраці з фундацією “Голландія-Україна” та Благодійним фондом «Мангуст», завіз партію стільців.

“Це меблі офісного типу, – розповіла директор виховного закладу, – стільці зручні, на колесиках і обертаються. Ми замінили старі меблі у методиста, кастеляна та вихователів в групах. А для малюків Юрій Рожков привіз у подарунок художні набори – чашки з фарбами для занять образотворчим мистецтвом. Юрій Рожков любить дітей. На День св. Миколая привіз кожному – а у нас 188 вихованців – солодкі подарунки від дідуся-чарівника. Також взимку презентував нам килимове покриття для ігрових та доріжки у коридори, щоб вихованцям було тепло, зручно і затишно – результат співпраці з фондом Данії «Збережи Україну». Не лише про здоров’я і гарний настрій дітей дбає Юрій Рожков: кілька років тому, спільно з Херсонським міським управлінням освіти, допоміг нам зробити капітальний ремонт актової зали. А на її відкриття вручив музичний центр! Ми і сьогодні з вдячністю ним користуємось. Діти танцюють, співають, виконують розвиваючі вправи та просто відпочивають під музику. У таких умовах працювати одне задоволення і для нас вихователів, і для дітей. Дякуємо за допомогу!

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи “Добро переможе” запевняє, що нічого надзвичайного не робить. Лише те, що повинні робити усі керівники та підприємці, адже мають перед суспільством соціальний обов’язок: “Мені дуже приємно, що мій вклад у розвиток підростаючого покоління дає такі результати! Вдячний за співпрацю Міжнародним фондам і українським добродіям, котрі вважають за необхідне об’єднуватись у добрих справах задля успішного та здорового майбутнього!”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН