Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Великокопанівської громади приєдналися до міжнародного флешмобу “Великий Шевченко”

9 березня виповнилося 205 років від дня народження Т.Г. Шевченка. Тарас Шевченко – видатна особистість не лише для XIX століття, а й для будь-якого періоду новітньої української історії. Саме тому поет є символом боротьби волелюбного українського народу, творчість якого надихає, підтримує в непростий час, дарує надію на кращу долю для незалежної України.

Вшановуючи пам`ять Великого Кобзаря, засвідчуючи своє визнання та любов до творчості Генія українського народу працівники культури та освіти Великокопанівської ОТГ приєдналися до Міжнародного флешмобу «Великий Шевченко». Флешмоб ініційований Міністерством молоді та спорту України і активною українською молоддю.

У березневі дні щорічно відбуваються заходи, приурочені вшануванню пам’яті українського поета та художника. Працівники бібліотек в читальному залі оформили тематичну виставку “Тарасове слово – вічне» та влаштували флешмоб. Учасники флешмобу зворушливо декламували вірші українського поета. Були прочитані уривки з віршів Великого Кобзаря: «Гайдамаки», «Думи мої, думи», «Зацвіла в долині», «Катерина», «Думка», «Тополя».

https://www.facebook.com/100012335654968/videos/641365999617916/?t=0

Великокопанівська ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН