Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відбулось святкове засідання артлабораторії при Гончарівці за участю українського співака Івана Бурлаки (відео)

Урочисте засідання артлабораторії «Українська Хата – талантами багата», присвячене 70-річчю від дня народження завсідника артлабораторії, лауреата всеукраїнських конкурсів вокалістів, українського співака Івана Бурлаки, відомого на теренах півдня України.

Засідання артлабораторії традиційно проходило в книгозбірні Гончарівки, зібравши шанувальників творчості Івана Бурлаки.

Народився Іван Бурлака на території Великосевастянівської сільської ради, там навчався у школі і водночас самостійно вчився грати на баяні, гітарі, а і згодом під пильним оком сільського баяніста. Потім навчався у технікумі, а згодомі – в інституті, але скрізь його супроводжувала пісня. Трудові дні на Херсонському комбайновому заводі, а згодом і на військовій службі супроводжувались і участю в місцевому хорі. Пісня принесла йому численні конкурси та перемоги, нові знайомства та спільні проєкти з творчими особистостями. За цей час він став лауреатом регіональних та всеукраїнських конкурсів, учасником багатьох фестивалів, де впевнено звучала українська пісня Історичні та життєдайні, чуйно-зворушливі та жартівливі українські пісні лунали цього дня у виконанні самого винуватця свята та його побратима – народного артиста України Харіса Ширінського.

Довготривалі оплески та вигуки «Браво!» підтверджували правильність вибору із величезного репертуару співаків. Звучали ті українські пісні, які перевірені часом і досвідом. Цього дня була і прем’єра пісні на слова Олега Олексюка «Добропілля».

Цього дня булоі відеопривітаннявід вихованців Івана Миколайовича – відомих українських співачок Світлани Тарабарової, Міши Романової, Валерії Кучеренко.

Кожне засідання артлабораторії «Українська хата – талантами багата» розкриває талановитих та творчих особистостей по-новому та даруючи цікаві моменти спілкування з ними.

Детальніше у відео телестудії “Український південь”.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН