Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проєкт «Дебют у Гончарівці» успішно продовжується (відео)

Літературно-мистецький фреш, який в рамках проєкту «Дебют у Гончарівці» відбувся 24 березня в актовій залі Херсонської обласної книгозбірні імені Олеся Гончара, познайомив вимогливого слухача з плеядою творчих особистостей, котрі роблять свої перші кроки до Говерли визнання.

Виступ молодої письменниці Олени Навроцької з Нової Каховки доповнила власними поетичними рядками студентка Херсонського державного університету Юлія Внукова.

Пісні у виконанні вихованців студії Антоніни Потужньої юної Влади Глазової, молодої Альони Глазової та досвідченої Надії Градинар, яка вперше в житті побувала у Гончарівці, доповнила власною піснею поетеса і журналіст Тетяна Пустова.

Вразили глядачів своїм виступом учасники театр-студії “Пересмішники” (кер. Людмила Стрельцова). Вони на високо професійному рівні зіграли театральну постановку поеми Тараса Шевченка “Титарівна”. У відповідь на свою відмінну гру юні актори отримали від глядачів шквал аплодисментвів і гучні вигуки “Браво!”.

Майстриня рукоділля і хореограф з Білозерки Анжеліка Демура не лише відкрила присутнім чари авторської хореографічної композиції «Крила», а і здивувала виставкою власних робіт.

А перша персональна виставка картин херсонського художника Віктора Лисенка «Музика кольору» взагалі вперше за стільки місяців зібрала у Арт-підвалі і творчу юнь і сивочолих митців – поціновувачів таланту самобутнього сучасного художника, стиль написання картин якого нині має шалений попит у мегаполісах Європи і Азії.

Картини Віктора Лисенка експонуватимуться у Гончарівці до другої декади квітня. Тож не зволікайте, а хутшіш до до обласної книгозбірні імені Олеся Гончара.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН