Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівська ОТГ представлятиме Херсонщину на Всеукраїнських спортивних змаганнях

Збірна Великокопанівської сільської ОТГ здобула право представляти Херсонську область на Всеукраїнських спортивних змаганнях громадської організації «ВФСТ «Колос» серед команд об’єднаних територіальних громад, які відбудуться з 4 до 7 жовтня 2018 року в місті Вінниця.

8 вересня 2018 року в місті Бериславі у спортивному комплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва у День фізичної культури та спорту збірна Великокопанівської ОТГ взяла участь у фінальних змаганнях ІІІ етапу обласної Колосіади «Краща сільська спортивна громада Херсонщини 2018 року» і виборола I місце серед  сільських ОТГ.  

В урочистому відкритті Колосіади та фінальних змаганнях взяли участь більше 450 учасників, тренерів, суддів, офіційних представників з 12 сільських і селищних громад, міст Берислава та Херсона. Команд-учасників привітали Володимир Коновалов, голова Бериславської районної ради, Луїза Кірсанова, виконавчий директор ГО «ХОВ НОК України», Юрій Сорочинський, директор Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва, голова постійної комісії Бериславської районної ради, Ольга Кондратьєва – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації та В’ячеслав Роль, голова ТО «ВФСТ «Колос» у Херсонській області.

Після закінчення урочистого відкриття розпочалися змагання за звання переможців у 9 видах спорту: 5-и командних першостях – волейболі (жінки, чоловіки), футзалі (жінки, чоловіки) і перетягуванні канату (чоловіки) та 4-х особистих першостях – гирьовому спорті, настільному тенісі, шашках та шахах. В змаганнях мали право брати участь тільки спортсмени-аматори, які постійно проживають і зареєстровані у селі або селищі, за яке змагалися.

Вдруге до програми Колосіади були включені змагання у естафеті з елементів ігрових видів спорту серед сільських спортивних родин.

         Збірна Великокопанівської ОТГ виборола I місце серед 6 збірних ОТГ Херсонщини, які взяли участь у змаганнях. Додому учасники привезли 7 перемог:

I місце з настільного тенісу (чоловіки) – Кувалдін Богдан Володимирович;

II місце з шахів – Уланов Микола Михайлович;

II місце з шашок – Гордей Віктор Сергійович;

II місце з футзалу (чоловіки);

II місце з волейболу (жінки);

III місце з настільного тенісу (жінки) – Комар Олена Валеріївна.

III місце з гирьового спорту (жінки) – Ахмедова Аліна Шамілівна.

З 4 по 7 жовтня 2018 року «тримаймо кулаки» за нашу збірну на Всеукраїнських  спортивних змаганнях громадської організації «ВФСТ «Колос» серед команд об’єднаних територіальних громад у місті Вінниця!

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН