Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У курортному Лазурному на Херсонщині відкриють другу чергу Олімпійського центру «Прибрежний»

Нині у «Прибрежному» тренуються легкоатлети з усіх куточків України. Як і було заплановано, на спортивній арені восени й навесні проходитимуть підготовку спортсмени, які готуються до європейських та світових турнірів.

З 16 жовтня по 5 листопада кандидати у майстри спорту з легкої атлетики готуються до виступів в умовах, які відповідають міжнародним стандартам.

За словами директора оздоровчого табору «Прибрежний» Ігоря Панфьорова, спорткомплекс містить кругову легкоатлетичну доріжку зі штучним покриттям на 4 смуги довжиною 400 м, майданчик для легкоатлетичних стрибків в довжину, потрійних стрибків та стрибків з жердиною, спринтерську доріжку на 6 смуг довжиною 100 м.

Влітку було відкрите футбольне поля розміром 65 на 108 метрів. На 3 листопада заплановано урочисте відкриття другої черги спортивного ядра Олімпійського центру «Прибрежний», до якого входять майданчики для тренувань легкоатлетів.

З 2 по 4 листопада на базі Прибрежного пройде відкритий чемпіонат АР Кимм та м. Севастополя з легкоатлетичного багатоборства серед юніорів та юнаків

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН