Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На ІІ міжнародний турнір з кіокушин-карате спортсмени з інших країн прибули зі складнощами

17-18 грудня у Херсоні змагались діти, юнаки, юніори, дівчата, чоловіки та жінки у розділі «куміте». ІІ міжнародний турнір «Fighters Cup» (WKB) зібрав каратистів з Молдови, Румунії, Іспанії, Туреччини, Ізраїлю та України.

Через сильний туман літаки змушені були приземлювались на летовищах інших міст, але все ж до початку змагань всі спортсмени встигли прибути до Херсона.

Організувати змагання такого рівня вдалось завдяки меценатам, адже не секрет, що спорт фінансується завжди за залишковим принципом. Всі витрати лягають на плечі батьків й доброчинників.

«На мою думку, дуже важливо, щоб у Херсоні відбувались змагання такого рівня. Це і популяризація спорту, і формування підростаючого покоління. Діти мають знати, що таке поразка і що таке перемога, так формується воля і наполегливість. Тому вже другий рік поспіль підтримую ці змагання», – розповів підприємець з Нової Каховки, меценат Олександр Сидоренко.

Про те, що міжнародний турнір відбудеться у середині грудня було заявлено на офіційному сайті кіокушин-карате України вже давно. Лише місце проведення не було вказане. Херсонська школа кіокушин відома в Україні й світі, тому місце обране невипадково. Наразі триває «негласне» змагання між столицею і Херсоном, хто з міст прийматиме Чемпіонат Європи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН