Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні зустріли Кубки Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок

Урочиста зустріч в Херсоні Кубків Ліги чемпіонів УЄФА і Ліги чемпіонів серед жінок в Херсоні на стадіоні “Освіта”, що в Таврійському мікрорайоні.
Серед почесних гостей – голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, народний депутат України Олександр Співаковський.
Тур Кубків по Україні почався 21 квітня з міста Києва.

Сьогодні Кубки будуть показані в містах Херсоні, Бериславі та Маріуполі. 23 квітня Кубки будуть в місті Дніпро, 26 квітня в Харкові, 29 в Одесі та 30 квітня у Львові.

26 травня в Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться фінал Ліги чемпіонів УЄФА, а 24 травня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського – фінал жіночої Ліги чемпіонів.

На заході вітали юних футболістів – вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл, клубів та гуртків міста Херсона, Білозерського, Олешківського, Голопристанського районів та Великокопанівської і Музиківської об’єднаних територіальних громад Херсонської області.

Серед юних спортсменів зараз стоять і майбутні знамениті футболісти, ми повинні створити всі умови , щоб їх мрія здійснилася” , – підкреслив у виступі народний депутат України Олександр Співаковський.

Р.S/ Ліга чемпіонів УЄФА (Союзу європейських футбольних асоціацій) є щорічним футбольним турніром, заснованим у 1955 році. У розіграші Ліги чемпіонів беруть участь переможці футбольних чемпіонатів країн, що є членами УЄФА, за винятком Ліхтенштейну, який не має свого чемпіонату, а також клуби, що зайняли за підсумками попереднього сезону місця з другого по четверте в найсильніших європейських чемпіонатах.

Лідія Григор’єва 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН