Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон став першим містом всеукраїнського туру Кубків Ліги чемпіонів

 Найцінніші європейські спортивні трофеї побували у Херсоні. Цього ж дня кубок Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів серед жінок побували у Бериславі та Маріуполі.

З 23 квітня тур Кубків продовжився. Наступними містами стануть Дніпро, Харків, Одеса та Львів. Фактично за місяць у Києві відбудеться визначна футбольна подія – фінальні ігри Ліги чемпіонів серед жінок та УЄФА.

На стадіоні «Освіта» комплексної дитячо-юнацької школи Кубки Ліги чемпіонів зустрічали вихованці ДЮСШ Херсона, Білозерського, Олешківського та Голопристанського районів, Великокопанівської та Музиківської ОТГ.

«Унікальна подія для Херсонщини, для України! Адже саме в Києві визначатимуть переможця головного футбольного змагання континенту. Впевнений, що серед молодих хлопців, які зібралися сьогодні у Херсоні на стадіоні “Освіта” є майбутні переможці! Розвиток інфраструктури в регіоні дає можливість реалізуватися молодому поколінню і пов’язати своє майбутнє з рідним краєм», – привітав присутніх народний депутат України Олександр Співаковський.

Безпрецедентна подія у житті юних футболістів – побачити на власні очі чемпіонські Кубки стала можливою за підтримки президента Федерації футболу України Андрія Павелка. «Я хотів би подякувати голові футбольної Федерації Андрію Павелку, який є дотичним до зведення цього стадіону, цього спортивного майданчику, а також дотичним до того, що саме в Україні відбувається Кубок Ліги чемпіонів УЄФА, що саме зараз ці нагороди знаходяться у нас, у Херсоні. Це історичний момент», – сказав у виступі голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

У команді «Майстер-С-Золекс» займаються 28 дітей, яких підтримує підприємець, депутат Херсонської обласної ради Юрій Рожков.

«Обов’язок підприємця – підтримувати дітей, які займаються спортом. Це гарантія того, що наступне покоління виросте здоровим, і з’являться нові імена у спорті, які прославлятимуть нашу Херсонщину. Наша команда «Майстер-С Золекс» перемагала на всеукраїнських змаганнях, наш вихованець зараз грає у футбольній команді Греції, двоє – за «Динамо» (Київ). І те, що у Херсоні перебувають Кубки Ліги чемпіонів є стимулом для вихованців спортивних шкіл», – впевнений Юрій Рожков.

Юні футболісти мали шанс сфотографуватись на тлі чемпіонських нагород.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН