Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці минулого року розкрили на Херсонщині кілька гучних справ

2018-го року суди Херсонської області розглянули 26 кримінальних проваджень, відкритих працівниками фіскальної служби проти порушників податкового законодавства. 

За результатами судових засідань, винесено 19 вироків та 7 ухвал. 14 осіб були визнані порушниками, але 12 з них – звільнені від кримінальної відповідальності. 
Начальник Державної фіскальної служби у Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі Ігор Клим повідомив на прес-конференції, що у двох з направлених на розгляд суддів справ сума збитків, завданих державі, сягала 5 мільйонів 700 тисяч гривень. 

«У році, що минув, податківці розкрили кілька резонансних справ. Одна з них – «тютюнова», під час якої вилучені вироби на 300 мільйонів гривень. Інша стосується аутстафінгу. Я не можу розповісти детально, оскільки триває слідство, але скажу, що завдана суттєва шкода місцевим бюджетам. Фірми, що наймали робітникам за угодами аутстафінгу, не сплачували ні податок на доходи фізичних осіб, ні військовий збір, ні єдиний соціальний внесок до бюджету. І я хочу наголосити, що жодна особа, яка працює за таким договором, не матиме пенсійного стажу за цей період», – розповів Ігор Клим.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН