Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Компанія “Теплотехніка” втілила унікальний проект з модернізації системи опалення багатоповерхівки ОСББ

Це спільний проект херсонського ОСББ та компанії “Теплотехніка” щодо модернізації системи опалення в багатоповерхівці МЖК, починаючи з теплопункту до встановлення поквартирного обліку отримання теплової енергії.

До реалізації проекту були залученні партнери з Чехії. Проект вартістю 1млн 200 тисяч гривень був реалізований за підтримки державної програми “Теплий дім”, з відшкодуванням вартості до 70% з боку держави та міського бюджету, 30% – внесли члени ОСББ.

Такі кардинальні зміни були потрібні. Багатоповерхівка підключена до ТЕЦ, тому жителі мали величезні рахунки до сплати, а тепла – ні.

Нині ситуація суттєво змінилась. Вже в перші дні, після модернізації теплового пункту на 35% зменшились витрати членів ОСББ на тепло, а після встановлення приладів-розподілювачів теплової енергії на кожен радіатор в кожній квартирі ще.

Це вперше втілюється такий енергоефективний масштабний проект в Україні. Представники з Чехії підкреслюють, що в їх країні у кожній багатоповерхівці, де є централізоване опалення, реалізовано такий проект. Важливо заощаджувати і сплачувати лише за послуги, які отримав. Детальніше у відео.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН