Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп Негой погрожує журналістам

25 вересня в прес-клубі «Новий день» відбулася прес-конференція ВГО «Громадянська мережа ОПОРА» в Херсонській області на тему «Як працюють в парламенті депутати мажоритарники з Херсонської області». Підкреслимо, що представники «Опори» запрошували самих нардепів мажоритарників, їх помічників, журналістів та представників громадськості

Участь у заході взяли представники громадської організації, журналісти та помічники народних депутатів О. Співаковського та С. Хланя.

Журналісти ІС «Херсонщина за день» використали інформацію ВГО «Опора» на вказаному інформаційному ресурсі. Натомість народний депутат Федір Негой на електрону адресу редакції направив «Депутатське звернення» із звинуваченнями редакції у розповсюдженні неправдивої інформації.

Окрім того, Федір Негой обіцяє звернутися до суду, бо вважає, що інформація використана редакцією з прямим посиланням на ВГО «Опору» про те, що « Федір Негой є лідер за пропуском по даними письмової реєстрації,32 з 39» – не відповідає дійсності.

В той же час редакція «Херсонщини за день» вважає позицію нардепа звичайним зазіханням на свободу слова, вказане звернення вважає втручанням в журналістську діяльність.

Окрім того, редакція радить народному депутату Федору Негою не залякувати журналістів та розповідати про «картку в гнізді», а довести виборцю, що він особисто був присутнім на всіх засіданнях. В свою чергу, журналісти опираються не тільки на інформацію ГО «Опора», а й офіційну інформацію сайту Верховної Ради України, на котрому вказано, що – НЕГОЙ ФЕДІР ФЕДОРОВИЧ за письмовою реєстрацією з 01.03.2018 по 31.052018 року присутній 7 разів, відсутній з невідомих причин 32 рази!!!!!!

Про що це нам говорить? Про те, що, можливо, карточка нардепа НЕГОЯ у «гнізді» була, тільки от хто її «вставляв» – велике питання. Принаймні, до офіційного органу – Верховної Ради України. Наразі, якщо Федір Федорович хоче довести, що він не бреше, то має судитися з Верховною Радою, але аж ніяк не журналістами та громадськими діячами.

Спеціальне ПОСИЛАННЯ для народного депутата тут …

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_dep?vid=3&kod=397

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН