Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Якщо ви не йдете на вибори, то погоджуєтесь, що все відбуватиметься без вас, – Віктор Чумак

Більше року народний депутат України Віктор Чумак подорожує країною, в обласних центрах, а тепер – і в районних зустрічається з жителями. У цьому спілкуванні і народилось гасло громадського об’єднання «Хвиля»: «Міняти потрібно все!».

Цими днями голова громадського руху відвідав Херсон, Каховку та Нову Каховку. У студії «Українського півдня» Віктор Чумак розповів про основні засади діяльності громадської спілки, можливі політичні маніпуляції на майбутніх виборах, новий виборчий закон.

Чи змінилась ментальність українців за останні чотири роки і чи готові йти на вибори? Народний депутат говорить: якщо і змінилась, то незначною мірою.

«20% будуть голосувати «за гречку», 15% – за «совковість», 15 – за діючу владу. Але залишаються 40% виборців, які очікують на зміни. Ці люди мають побачити консолідацію політиків, розумну перспективу в цій країні. Якщо не побачать – втечуть. І вони мають прийти на вибори, бути активними і щось змінювати. Після Майданів, розстрілів, потрібно все одно йти на дільниці і голосувати. Це єдина процедура формування легітимної влади, іншої немає. Якщо ж ви не йдете на вибори, то погоджуєтесь, що все відбуватиметься без вас», – сказав Віктор Чумак.

Віктор Чумак – позафракційний народний депутат України, пройшов до Верховного Ради за списками «БПП – Солідарність», 2016-го залишив фракцію за власним бажанням. Очолив громадську спілку «Громадський рух Хвиля».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН