Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Чи вкладати гроші на ремонт доріг, сперечалися у Бериславі

26-го вересня, під час колегії Бериславської районнії державній адміністрації відбулася жвава дискусія між головою райради Володимиром Коноваловим та депутатом облради Ігорем Йосипенко.

Приводом для суперечки стало те, що Володимир Іванович звинуватив депутата облради у «перетягуванні» бюджетних коштів на свою виборчу ділянку, а саме – на сільраду с. Червоний Маяк, через що, за його словами, менше коштів дістається іншим селам.

Проте, Ігор Васильович пояснив ситуацію наступним чином – якщо цього року не вкласти кошти у ямковий ремонт дороги від Червоного Маяка до траси Берислав – Мар’янське, що Ігор Йосипенко і відносить до пріоритетних питань, то – наступного року на цей самий ремонт доведеться витратити значно більшу суму, яку зараз неможливо навіть підрахувати, адже збитки, які може нанести зима і так вже знівеченій дорозі – ніхто не може передбачити. Народна мудрість говорить – готуй сани влітку а воза взимку, повідомляється у групі Новини Бериславщини.

«Клопотання за виділення коштів на ямковий ремонт саме дороги Червоного Маяка є розсудливою та прагматичною ініціативою, яка дозволить зберегти не тільки дорогу а я бюджетні кошти» – зазначив депутат облради Ігор Йосипенко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН