Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці відзначили День фізичної культури та Олімпійського тижня

18 вересня 2018 року на стадіоні «Енергія» вперше відбулись міські спортивно-масові заходи серед учнів та студентів, присвячені відзначенню Дня фізичної культури та спорту та Олімпійського тижня. В спортивно-масових заходах взяли участь 5 команд навчальних закладів всіх рівнів акредитацій міста Нова Каховка.

З привітальними словами до студентів звернувся міський голова Володимир Коваленко. Від міського голови кожна команда отримала по комплекту м’ячів. Також із солодкими подарунками завітали депутати Новокаховської міської ради. Начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран побажала всім успіху, нагадала, що по закінченню змагань біля річки на всіх чекає смачна юшка.

Грамотою Національного Олімпійського комітету України була відзначена викладач фізичного виховання Новокаховського ВПУ Шапчиць Н.П.

За свою команду вболівали директор училища Микола Зальвовський, заступник директора Тетяна Сухацька та дівчата учнівської групи №109 на чолі з майстром в/н Наталією Смольяніновою.
За підсумками змагань, рішенням головної суддівської колегії було вирішено, що цього року перемогла студентська дружба! Однак кожна команда заслуговує на відзнаку, і тому із великим задоволенням начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Наталія Таран та депутати Новокаховської міської ради Олександр Афанасьєв і Наталія Марченко нагородили грамотами і кубками команди НВПУ, НКПТУ №14, НКПЕТЛ та пам’ятними статуетками «Ніка» і грамотами команди НКПТ та НКПК. Також кожній команді від КП «Міський кінотеатр Юність» було надано по два квитки до кінотеатру. Але найбажаніша нагорода для учасників змагань була смачна рибна юшка, яку приготували чергова гуртожитку Галина Третяк, керівник фіз. виховання Сергій Завада, майстер в/н Валерій Пасічник.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН