Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутати Дрогобича оваціями вітали виступ новокаховських аматорів на сесії міської ради – зворушливі фото та відео

Так збіглося в часі, що в день від’їзду делегації Нової Каховки з міста-партнера Дрогобича, де новокаховчани брали участь в ХХVIII Різдвяному фестивалі “Колядує Франкове Підгір’я”, відбувалася позачергова сесія міської ради.

Про це повідомляє кореспондент Online Нова Каховка.

На цей офіційний захід міський голова Дрогобича Тарас Кучма запросив усю делегацію з Херсонщини, аби й депутати привітали гостей. Та новокаховчани прийшли не з пустими руками, а з художнім номером, який усі присутні в залі вітали оваціями.

Перед виступом митців зі словами вітання до дрогобичан звернулась завідуюча відділом культури та туризму Новокаховської міськради Наталія Зарудна, яка від щирого серця подякувала господарям за теплий теплий прийом. Усім мешканцям Дрогобича вона передала слова вітання від новокаховчан в особі очільника міста Володимира Коваленка.

А завершальним акордом цього дійства були слова подяки гостям від міського голови Тараса Кучми за участь в фестивалі. На знак поваги до гостей він передав керівнику делегації заступнику міського голови Нової Каховки Володимиру Сироватці прапор міста Дрогобич, як символ дружби та довіри до міста-партнера Нової Каховки.

Вся сесія Дрогобицької міської ради транслювалась наживо, тому кожен читач може переглянути відео цих подій починаючи з п’ятої хвилини трансляції.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН