Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одеській митниці викрили чергового хабарника

На хабарі у $600 затримали заступника начальника одного з митних постів Одещини

Посадовець вимагала та отримала $600 за вирішення питання щодо безперешкодного митного оформлення вантажу. Про це повідомляє Depo.Одеса з посиланням на управління захисту економіки в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що заступник начальника митного посту – начальник відділу організувала злочинну “схему” митного оформлення вантажів. Зокрема, вона вимагав та одержувала винагроди за прискорене та безперешкодне проходження митного контролю імпортними вантажами при перетині державного кордону України.

У середу, 19 вересня, правоохоронці затримали заступника начальника митного посту. Операцію проводили оперативники Управління захисту економіки в Одеській області, слідчі слідчого управління Поліція Одеської області за процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 КК України, проводяться слідчо-оперативні заходи. Під час слідства буде перевірятися причетність працівниці митниці до інших фактів злочинної діяльності. На даний час вирішується питання про її затримання у порядку ст.208 КПК України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН