Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, хто став новим очільником Одеської митниці

Новим очільником Одеської митниці призначили Дениса Пудрика, який раніше обіймав посаду заступника начальника цієї ж митниці. Про це повідомили на сторінці Одеської митниці у Facebook.

Там розповіли, що до виконання своїх обов’язків Денис Пудрик приступив з 25 серпня. Роботу в митних органах він розпочав у 1998 році з інспекторської посади. Раніше очолював Бердянську, Донецьку, Чернігівську, та Львівську митниці.

Нагадаємо, у період з 4 червня 2013 року по 5 травня 2014 року Денис Пудрик також очолював Кримську митницю Міністерства доходів та зборів України. Як повідомили на сайті Міністерства юстиції, він не звільнився з посади за власним бажанням, а тому підпадав під критерії очищення влади. Через люстрацію його звільнили з посади заступника начальника Кіровоградської митниці.

Люстрований чиновник з таким рішенням не погодився до звернувся до суду з вимогою визнати дії Міністерства юстиції протиправними.

28 січня 2020 року Кіровоградський міський адміністративний суд скасував рішення про звільнення Пудрика з посади та поновив його на посаді заступника начальника Кіровоградської митниці. А через вимушений прогул митниця, за рішенням суду, мала виплатити Пудрику 677 тисяч 273 гривні компенсації втраченої заробітної плати.

Денис Пудрик є кандидатом економічних наук, а також має звання Почесного митника України.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН