Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Школі гуманітарної праці презентували першу чергу нового навчального корпусу

Про це на Фейсбуці повідомляє народний депутат України Олександр Співаковський:

– У Школі гуманітарної праці сьогодні відбулося відкриття Клубу вихідного дня. Користуючись нагодою, разом із Андрієм Гордєєвим, головою Херсонської обласної державної адміністрації перевірили хід будівельних робіт нового корпусу ШГП. На першому поверсі вже роботи завершено. Вже відбувається навчання у двох сучасних кабінетах інформатики, кабінеті фізики, завершують обладнувати кабінет робототехніки. На другому поверсі будівництво ще триває. Тут планують відкрити актову залу, додаткові кабінети з вивчення української мови та кабінет хімії. Ця будівля має вирішити питання нестачі кабінетів, адже Школа гуманітарної праці у Херсоні є популярною і кількість охочих навчатись тут достатньо велика.

Загалом на зведення будівлі знадобилось 8,5 млн. грн., 1,5 з яких були виділені із субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток окремих регіонів.

Вважаю, що поява таких об’єктів у Херсоні є потужним месседжем – гарну освіту можна отримати у рідному місті, не виїжджаючи в інші регіони, або навіть і закордон. Відкриття нового корпусу у школі ще раз підтверджує, що наше прагнення реалізується – робити все для того, щоб створити умови молодому поколінню для якісної освіти, розвитку особистості, цікавого професійного шляху на рідній землі, тут на Херсонщині.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН