Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні презентували збірку дитячих наукових та творчих робіт

Відбулась презентація альманаха «Зоресвіт», що містить наукові роботи учнів «Школи гуманітарної праці». 15 успішних проєктів зібрані в єдине видання

«У нашій школі ви можете набути основного вміння – навички відстоювати свою позицію, виокремлювати головне і потрібне зі всієї інформації. Цьому вчить наукова діяльність. У нас присутні діти середньої школи, які вперше або вдруге братимуть участь в захисті своїх наукових робіт. А вже у старших класах ви зможете брати участь в олімпіадах, дослідженнях МАН. Хочу побажати вам, щоб під керівництвом досвідчених викладачів ви знайшли своє покликання, спланували і організували своє життя. Цьому вчить наука», – звернувся до школярів директор Артем Кияновський.

До альманаху «Зоресвіт» увійшли науково-дослідницькі роботи старшокласників, реферати та творчі роботи учнів 5-7 класів.

«Торік наші випускники Єлизавета Алексєєва, Анастасія Бикова, Сергій Бурбела, Тамара Хрененко, Дар’я Юдіна внесли свою лепту у перемогу на обласному рівні. Хочу відзначити реферати Аріни Малікової та Марії Юдіної. З цими роботами ви можете ознайомитись у альманасі. Наші випускники вступили до провідних вишів і зараз їм набагато легше впоратись з наукової діяльністю, бо в них є досвід, бажання займатись дослідженнями», – розповіла заступниця директора, заслужена вчителька України Елеонора Мовенко.

Автори наукових та творчих робіт отримали збірку у подарунок як свою першу наукову публікацію.

Також новий науковий рік у «Школі гуманітарної праці» розпочався із зустрічі з кандидатом економічних наук, викладачем кафедри менеджменту Херсонського державного університету Сергієм Макаренком.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН