Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На День відкритих дверей до ШГП приїхали діти з усіх районів Херсонщини (Відео)

У «Школі гуманітарної праці» Херсонської обласної ради відбувся День відкритих дверей. Батьки й діти з усіх районів Херсонщини та обласного центру змогли познайомитись з тим, як живе навчальний заклад щодня.

Охочі продовжити навчання у «Школі гуманітарної праці» серед переваг називали високий рівень викладання предметів і наявність дисциплін, які не читаються у загальноосвітніх школах, велику кількість творчих гуртків і комфортні умови.

«Я прихильник «Артеківської» педагогіки – у дітей та вчителів є радість спілкування. Ця школа і була задумана мною 28 років тому як школа радості. Нам дуже приємно, коли наші випускники отримують найвищі бали із ЗНО з української мови у школі з російською мовою викладання, коли кожен 9-й учень закінчує школу з медаллю. І це при тому, що ми не проводимо відбір учнів, як це роблять ліцеї і гімназії, ми працюємо зі всіма. І це можливо, коли між вчителем і учнем існує взаємоповага», – сказав директор «Школи гуманітарної праці» Артем Кияновський.

Для своїх відвідувачів колектив ШГП підготував екскурсію, знайомство з умовами проживання та харчування дітей. Школярі відвідали відкриті уроки, побували на радію «ШГП FM» і на концерті, підготовленому до цього дня учнями херсонської школи.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН