Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В херсонській школі поза планом перевірили стан пожежної безпеки (Відео)

В херсонській Школі гуманітарної праці 16-го січня поза планом перевіряли стан пожежної безпеки. В ході перевірки відбулась профілактична евакуація дітей – через умовну пожежу на третьому поверсі. Рятувальники прибули за дві хвилини.

“В ході перевірки проведено евакуацію і перевірено дії персоналу школи. Евакуація пройшла відмінно, в норматив вклались – 3 хвили 23 секунди. Було відпрацьовано норматив – гасіння умовної пожежі в приміщеннях школи. Підрозділи приїхали вчасно. Також було проведено норматив з надання першої медичної допомоги потерпілому, який отруївся чадним газом. Все пройшло добре”, – розповідає головний інспектор Суворовського району Херсона служби з надзвичайних ситуацій в Херсонській області Олександр Кисляков.

Як розповідає директор школи Артем Кияновський, навчають школярів як діяти під час пожежі двічі на рік. Умовне гасіння пожежі з евакуацією провели вперше:

“Сьогодні під час тренувань наші діти вклались менш, ніж у три хвилини. І що мене вразило – пожежна бригада приїхала менш, ніж за три хвилини. Крім того, оскільки в школі є пост Державної служби охорони, за півтори хвилини приїхав підрозділ цієї служби”.

Як розказує Олександр Кисляков, у Суворовському районі міста розташовані 80 об’єктів, де масово перебувають люди. Це лікарні, школи, дошкільні заклади, торгово-розважальні центри. З грудня минулого року і до сьогодні перевірено більше половини таких об’єктів:

“В нашому районі всі керівники за виявлені недоліки були притягнені до адміністративної відповідальності. Також було направлено три позови до суду на закриття трьох об’єктів, які перебували в незадовільному пожежному стані”.

Суспільне

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН