Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні назвали нових Почесних громадян міста

Про це на Фейсбуці повідомляє народний депутат України Олександр Співаковський :

 – Сьогодні надзвичайний день – День народження Херсона. Це місто я люблю і тому що тут народився, і тому що тут живуть унікальні люди, які і створюють обличчя нашого міста. Сьогодні відбулась урочиста сесія Херсонської міської ради. Були вручені грамоти і подяки талановитим та видатним херсонцям. Названі нові Почесні громадяни міста – Леонід Ремига, Галина Уманець, Анатолій Марущак, Михайло Милославський.

 

Приємно було власноруч вручити відзнаки херсонцям, яким Президент України Петро Олексійович Порошенко Указом N241/2018 присвоїв звання – Олександр Гоноболін, Михайло Львов, Микола Шенеленко, Микола Дурман. Особливим для мене стало присвоєння звання «Заслужений працівник освіти України» моєму вчителю Михайлу Сергійовичу Львову – це талановита людина, яка серед перших створювала вищу освіту на Херсонщині. Також була вручена подяка Прем’єр-міністра України Кравченко Ларисі Львовні, людині, яка багато років розбудовує медійний простір Херсонщини.

 

Саме люди роблять наш Херсон містом, яке має унікальне обличчя, унікальну долю, власний характер. Адже саме люди, в першу чергу, формують місце, де живеш, за це ми і любимо рідний Херсон. Хочу побажати великого здоров`я, наснаги, любові, толерантності і завжди відчувати Україну в своєму серці!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН