Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі школярів навчають волонтери проекту “GoCamp”

“GoCamp” – це найбільша волонтерська програма в Східній Європі, в якій волонтери зі всієї планети мотивують школярів вивчати іноземні мови та відкривають світ для дітей з усіх куточків України. Необхідним в опануванні англійської мови є створення штучного мовного середовища для глибшого засвоєння розмовної англійської мови. Саме це є метою даного проекту. 

Бериславська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 також стала учасником проекту “GoCamp”. До дітей завітав англомовний волонтер Моніка Бакхадзе. Учні школи другий день поспіль мають змогу активно спілкуватися та співпрацювати з Монікою як на уроках, так і в позаурочний час. Іноземна гостя викликає у школярів захоплення та інтерес до вивчення англійської мови. 

06 вересня 2018 року на базі школи відбулася зустріч першого заступника голови Бериславської районної державної адміністрації Ірини Дробиш, начальника відділу освіти, молоді та спорту Наталії Стаднік, директора Бериславської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 Наталії Федоренко з волонтером Монікою Бакхадзе. 

У ході зустрічі було визначено та заплановано ряд навчально-виховних видів робіт, які допоможуть дітям максимально зануритись в штучне англомовне середовище та удосконалити свої комунікативні навички.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН