Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Три села в Бериславському районі відзначили свій день народження

Про те, як відзначали День села у Новорайську, Червоний Маяку та Качкарівці на Фейсбуйці розповідає Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – День села – це свято, яке єднає всіх жителів нашої громади, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу.

Саме спільними зусиллями очільників цих сільрад: Александр Шокуров, Олександр Вороний та Юрий Бутивчак і створюється неповторний образ наших сіл, зберігається їхня історія та закладається майбутнє. «Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей. Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу», – підкреслила на одному зі свят перший заступник голови Бериславського РДА Ірина Дробиш.

Від щирого серця й від усієї душі зичимо усім нам здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє вас на нові звершення, на нові добрі починання.

Тож нехай же і надалі процвітають наші села, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому. Адже саме покращення якості життя та добробуту людей – основне наше завдання.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН