Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Подяку від Володимира Гройсмана отримали в Києві херсонські аграрії

В переддень свята Дня працівників сільського господарства, в стінах Міжнародного виставкового конференц-центру «Український дім» зібралась чимала кількість людей, які присвятили своє життя сільському господарству, – повідомляє на Фейсбуці Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради та керівник агропідприємства. Навколо була дивовижна атмосфера та чудовий настрій! Тут зустрілись передовики агропромислового комплексу – справжні господарі землі. Ніщо не залишається без уваги! І сьогодні плідну працю хліборобів всієї України відмічено почесними подяками, грамотами та дипломами.

Свято відбулося за головування прем`єр-міністра України Володимира Гройсмана. Він особисто провів офіційну частину заходу та нагородив учасників святкового дійства. До вітальних слів Володимира Гройсмана долучився і Перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів.
Були серед номінантів і два керівника від Херсонщини, нагороджені подяками за плідну діяльність та розвиток сільського господарства. Серед них є і ТОВ СП «Злато Таврії», було дуже приємно сьогодні представляти наше підприємство в столиці. Ми завжди вкладаємо всю душу у свою роботу, і намагаємося досягти нового якіснішого рівня.

Після нагородження, гостей чекала концертна програма. Для аграріїв України звучали вітальні пісні Ніни Матвієнко, Алли Кудлай та гурту «ТІК».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН