Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні планують побудувати бювети із питною водою

Про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Всім відомо, що в Херсоні ситуація із забезпеченням мешканців якісною питною водою із систем централізованого водопостачання є вельми проблемною.. Це питання розглядалося у середу на засіданні постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та екології. І з дуже цікавою та, на мій погляд, ефективною ідеєю до нас звернувся директор міського комунального підприємства «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства міста Херсона» Чемерис Михайло Васильович.

Річ у тім, що Водоканалом експлуатуються окремі свердловими з відмінною якістю води і поряд з ними є можливість будівництва бюветних комплексів, де мешканці міста мали б можливість набирати воду для питних потреб. Також такі комплекси, як резервні джерела, зможуть гарантовано забезпечувати жителів водою на час ліквідації аварійних ситуацій на водомережах. 

Тож, одностайно підтримавши цю ідею, комісія надала згоду на фінансування розробки проектно-технічної документації побудови бюветів. І вже після виготовлення проектів буде прийнято рішення щодо фінансування будівництва даних бюветів.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН