Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Для дітей з шести сіл Херсонщини провели яскраве свято

Про це на Фейсбуці повідомляє Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради:

 – Цієї суботи та неділі з нагоди Дня захисту дітей ми разом з колективом ТОВ СП «Злато Таврії» підготували розважальну програму для дітлахів з сіл : Новокам’янка, Качкарівка, Милове, Новокаїри, Республіканець та Саблуківка. Незважаючи на шалений ритм, хвилювання та дрібниці, які завжди виникають підчас проведення подібних заходів, нам вдалося всюди встигнути вчасно та за два дні побачити посмішки понад 300 діточок!) Окрім розваг та веселощів, також мали змогу поспілкуватись, «як дорослі» та почути побажання маленьких громадян нашої країни стосовно розвитку їхнього села. Так звані «експериментальні дитячі громадські слухання» пройшли вдало та цікаво, тож плануємо зробити їх традиційними та більш масштабними. Дзвінкий дитячий сміх та щире «дякую…» – найприємніша нагорода і стимул робити для малюків більше й краще. 

Окрім цього, хочу подякувати мешканцям та керівникам сіл за гостинність та сприяння у проведенні свята, а також величезне ДЯКУЮ колективу «Злато Таврії» за безцінну допомогу! Саме завдяки їхнім зусиллям усе наше обладнання було зібрано та транспортовано вчасно, а дітки з віддалених сіл мали можливість дістатися безкоштовним автобусом до місць проведення заходу.
Окремо висловлюю подяку людині, котра просто вразила своєю щедрістю та добротою…Наталя Феодосіївна Крива – власник місцевого магазину у селі Новокаїри, котра протягом свята з власної ініціативи БЕЗКОШТОВНО роздавала гостям морозиво та квас. Це людина з великим серцем, яка не словом, а ділом довела, що добро безкорисливе…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН