Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині діє німецька благодійна місія «Шалом»

Близько 6 років німецька місія «Шалом» допомагає громаді села Львового Бериславського району у вирішенні соціальних проблем. Допомога йде у кількох напрямках: підтримка малозабезпечених жителів села, родин опікунів, матерів-одиначок, інвалідів, навчального закладу та ФАПу.

На святі Першого дзвоника у Львівській загальноосвітній школі голова місії Ольга Тапе – бажана й очікувана гостя. У Львовому діє церква і створений реабілітаційний центр для алкозалежних та майстерня. З цього і почалась співпраця громади і благодійників.

«Ми закохались у цей край, в цих людей. Побачили нужду і стали співпрацювати зі школою, сільрадою, медпунктом. Наша робота складна – у Німеччині збираються всі необхідні речі, потім фурами доставляються до України. Нам доводиться долати бюрократичні перепони, але, коли бачимо вдячність, то наша робота виправдана. Якщо я сьогодні змогла принести радість, то більшого щастя мені й не потрібно», – сказала Ольга Тапе.

За сприяння благодійної місії, замінено покриття на шкільному приміщенні, умебльовані 6 навчальних кабінетів та встановлена комп’ютерна техніка. На свято Першого дзвоника Ольга Тапе прийшла теж не з порожніми руками. Всі першачки та родини опікунів отримали дарунки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН