Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Німецькі благодійники подарували Херсонському обласному палацу молоді й студентів меблі та майже сотню вечірніх суконь

Співпраця німецької місії та херсонського закладу культури розпочалась зі спільних творчих проектів. Голова місії «Шалом» Ольга Тапе підтримувала таланти Херсона, після більш детального знайомства з діяльністю Палацу молоді вирішила налагодити більш тісні звязки. Ольга мешкає в Німеччині протягом багатьох років, але не полишає Херсон і область своєю увагою.

«Я бачу багато талановитих людей, на яких економічні проблеми не впливають. Незважаючи ні на що, вони з ентузіазмом займаються своєю справою. Їхнє натхнення передається і мені, і всім, хто працює в благодійній місії. Ми вирішили подарувати Палацу молоді і студентів вечірні сукні та меблі – це наш посильний внесок у розвиток культури України», – сказала Ольга Тапе.

Благодійники передали до Палацу молоді 98 вечірніх суконь та комплекти меблів.

«Ми дуже вдячні Ользі Тапе та благодійному фонду за допомогу. Завдяки їй, ми зможемо проводити чудові заходи. Стільці, столи, гарні дивани нам знадобляться для підготовки різних програм, а вечірні сукні примірятимуть учасниці конкурсів «Міс Херсон» та «Міс Таврія», – розповіла виконувачка обов’язків директора Палацу молоді і студентів Олена Звягіна.

Обидві сторони заявили про подальшу співпрацю. Планується поїздка херсонців до Німеччини, також є думка заснувати спільний фестиваль для багатодітних родин.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН