Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні судять дружину депутата

Про це на Фейсбуці пише Римма Бараненко:

– Триває засідання щодо обрання запобіжної міри Лілії Якубсон (Власової). Чогось ми другий розбираємо кому належить квартира в якій живе Лілія. Задля цього навіть викликали її матір Якубсон Таїсію Федорівну з Залізного Порту і вона давала свідчення що співвласниця разом з Рязановою Лілії Аліковній (Якубсон-Власовій). Яке це має відношення до важкості скоєного злочину і можливості чи неможливості перебування її на волі.
Прокурор зараз говорить про те, що поручитель Ігор Семенчев сам подав клопотання про поруки, де вказав невірні свідчення про номер кримінальної справи, яка на нього самого заведена, а також немає підпису про те, що він ознайомлення з наслідками, яке може потягнути поручительство.
Також прокурор зазначив, що ані дитина, ані чоловік, ані квартира не спинити Лілію Якубсон від скоєння злочину. Вже повторного, враховуючи попередні звинувачення у побитті людини. Також у Лілії Якубсон немає паспорту громадянки України – тому її нічого не тримає і дає можливість ухилятися від слідства.
Люди аплодують прокурору. Суддя Радченко каже, що прокурор не клоун і не треба йому аплодувати. Дуже схоже, що клоун у нас суддя. Тому що той цирк який був влаштований і продовжується зараз – організувати ще треба постаратися!
Адвокат продовжує цирк. Каже що потерпіла Вотеічкіна добре себе почуває. Після цих слів – у залі здійснився галас – всі побажали адвокатші так себе добре почувати як зараз почуває госпіталізована Наталя Вотеічкіна.
Ну хіба не цирк??? Чи театр? Трагікомедія. Де фінал вже відомий…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН