Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонському депутату обрали запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт

Про це на Фейсбуці повідомляє Дмитро Ільченко, депутат Херсонської міської ради:

 – Тільки що закінчився апеляційний розгляд справи Олександра Власова, депутата Дніпровської районної ради, який обвинувачується у грабежі, нанесенні тілесних ушкоджень та підробці документів.
Нагадаю суть нинішнього обвинувачення: Власов та його дружина вночі вдерлися до приміщення Самооборони. У приміщенні виявилися дві жінки, на яких херсонські “Боні та Клайд” вирішили напасти. Результат: розгромлений офіс, побиття та викрадені речі.
Херсонський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. В апеляції ми стверджували, що перебуваючи на волі вдень Власов може продовжити свою злочинну діяльність, бо це вже третя підозра за останній час, погрожує потерпілий. Також вказали на те, що “міцні соціальні зв’язки” Власова не вберегти його від нічного пограбування. І дійсно, в суді Власов вказує на наявність у нього 2 річної дитини, але в ніч злочину він та його дружина з дитиною не знаходилися. 
Суд погодився із нашими аргументам і обрав новий запобіжний захід: цілодобовий домашній арешт до 30.10.2018
Ухвалу не підлягає оскарженню.
Дякую за залагоджену і ефективну роботу всій команді обвинувачення, включно з молодим і дуже перспективним прокурором Капітаном.
На 13.00 такий самий суд по дружині Власова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН