Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За 3 дні суд повідомить своє рішення щодо дружини херсонського депутата

Про це повідомляє Інна Усачова на сторінці у Фейсбук Самооборона Херсон:

 – 10 вересня у Херсонському міському суді відбулось судове засідання стосовно кваліфікованого як адміністративне правопорушення здійснене дружиною депутата Дніпровського “Опоблоку” Олександра Власова Лілією Якубсон.

Незважаючи на здійснене під час сесійного засідання з особливим цинізмом щодо не одного десятка людей у судовому засіданні Якубсон повідомляла, що свідомо таких дій не вчиняла. В якому ж стані перебувала тоді дана істота і з якими наслідками в несвідомому стані може ще перебувати дана особа щоб Херсонський відділ поліції на чолі з полковником Олександром Говоруном та Херсонська прокуратура закон на свій чи під чийсь розсуд не рівняли.

Вчинене з собливою зухвалістю щодо суспільства, Якубсон, списує на розкручений бренд та кумівство з вбитою в.о керуючої справами ХМР Катериною Гандзюк.

І що громадяни з плакатами заважали проводити засідання міському голові та секретарю. Тому вона підійшла до сцени аби щото там (на відео). З огляду на місце подій, то ймовірно дружина депутата Дніпровського “Опоблоку” має на увазі президію. Тож у президії відбулись події, котрі поліція кваліфікувала як протокол за обливання водою (останнє відео). Через що вона була затримана. Затримання дружина депутата “Опоблоку” трохи згодом почала оскаржувати.

По факту даного протоколу підсудна стверджувала, що воду держала в руках, щоб попити. Два свідки, запротокольовані поліцією – друзі Лілії Якубсон. Одна з них – дружина Антонівського селищного головиІгора Семенчева Тетяна Докучаєва.

Щоправда до матеріалів справи протоколу було додано поліцією заяву Світлани Богдан щодо кримінального провадження відносно завданих їй легких тілесних ушкоджень під час сесії 1 березня 2019р. Та до уваги суд дану заяву не взяв рахуючи ймовірно за різні сесійні епізоди.

Інших учасників подій слідчому управлінню Херсонського відділу поліції встановити не вдалось незважаючи на те, що події відбулись під чисельні камери. Жодних відео з поліцейської камери суду надано також не було.

Тож судовий розгляд відбувся між підсудною з адвокатом Аміновою та судом в особі судді Олександра Зубова, що вашій увазі. Заочне рішення стосовно даного адмінпротоколу буде оприлюднено за три дні.

https://www.facebook.com/100026996420165/videos/pcb.673952439739984/362520907991120/?type=3&theater&ifg=1

https://www.facebook.com/100026996420165/videos/pcb.673952439739984/362532861323258/?type=3&theater&ifg=1

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН