Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутат, який є фігурантом кількох справ, свідчить на Херсонщині проти іншого депутата

Сьогодні у Херсонському міському суді обирали запобіжний захід Євгену Рищуку, колишньому заступнику голови облдержадміністрації та депутату Херсонської обласної ради.

Херсонська журналістка Тетяна Дергачова, яка сьогодні відвідала суд, на Фейсбуці написала наступне:

– Для чого їм потрібно хоча б надіти браслет на ногу Євген Рищук? Щоб понаписувати нові заголовки по справі Гандзюк? То де ж мораль, якщо ви так хочете бути об’єктивними? У справі, що сьогодні розглядається у суді по Рищуку я розумію позицію прокуратури – вони дбають за шоу(( а як ці ж активісти, що відкушуючи людям вуха та цькують Рищука та називають місцевих бидлом, закидували прокуратуру в Херсоні димовими шашками, і жоден з них навіть штраф не оплатив. Ось вам і закон! Ганьба такій прокуратурі! Невже Зеленський повторить шлях Порошенка?(((( не розчаровуйте людей!

Щодо того, хто дає свідчення на суді, Тетяна Дергачова пише:

– Прокуратура, що хоче накласти арешт на Євгена Рищук, в основному спирається на показання громадян Власова та Якубсон. Нагадаємо, що останні якраз є фігурантами у кількох кримінальних справах. Саме Власов досі не відповів перед судом, коли відкусив людині вухо. Тим більше, що Чухалов, через ніби-то напад на нього Рищука, вже відмовився від показань.

https://www.facebook.com/t.dergachova/videos/2983610395047186/

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН