Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Енергопостачальні підприємства Миколаївщини готові до опалювального сезону на 80 відсотків

З боку теплопостачальних підприємств підтверджено про підготовку об’єктів до опалювального сезону у плановому режимі, яка на сучасному етапі перевищує 80%

Про це стало відомом під час наради  з керівниками енергопостачальних підприємств у Миколаївській ОДА, яка відбулася у понеділок, 3 вересня, під керівництвом заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи.

Керівники енергопостачальних підприємств доповіли про сучасний стан підготовки до опалювального сезону, акцентували увагу на окремих проблемних питаннях, які мають місце. З боку теплопостачальних підприємств підтверджено про підготовку об’єктів до опалювального сезону у плановому режимі, яка на сучасному етапі перевищує 80%.

Керівництву Миколаївської міської ради рекомендовано провести окрему нараду щодо сучасного стану обслуговування житлового фонду у місті. Зокрема з врахуванням того, що значна частина багатоквартирних будинків передана на обслуговування управляючій компаній «Місто для людей — Миколаїв», рекомендовано перевірити наявність розпорядчих документів, пов’язаних із створенням комісії по прийманню готовності будинків до опалювального сезону, а також переукладанням договірних відносин на енергозабезпечення житлових будинків.

З боку ПАТ «Миколаївгаз ЗБУТ» поінформовано про позитивний розгляд і виграні справи по позивним зверненням «Нафтогаз України» щодо стягнення заборгованостей по штрафним санкціям. Також доведено про загальний рівень розрахунків споживачів області за природний газ на рівні 93%.

Представники ПАТ «Миколаївгаз» розповіли, що тривають роботи по встановленню індивідуальних лічильників газу в квартирах багатоквартирного фонду. Цьогоріч загальна кількість приладів обліку, яка буде встановлена  складе майже 11 тисяч, з яких по 6 тис. роботи вже виконані.

З боку заступника голови ОДА Валентина Гайдаржи присутнім доведене завдання про максимальну підготовку об’єктів комунальної теплової енергетики та житлового фонду до опалювального сезону вже станом на 15 вересня поточного року.

БлинКом

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН