Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Вознесенську готуються до опалювального сезону

7 вересня під головуванням голови Вознесенської райдержадміністрації Сергія Шурабури, відбулось  засідання  районного штабу з підготовки та сталого проходження опалювального сезону 2021/2022 .

В нараді також взяли участь заступник голови Іван Білоконь, голова районної ради Спартак Гукасян, голови та представники територіальних громад  району, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники газового господарства та елекропостачальної компанії.

Так, під час засідання розглянуто питання стану підготовки до осінньо-зимовий сезону насамперед закладів освіти, охорони здоров’я, культури, а також озвучено проблемні питання, що виникають під час підготовки до нового опалювального періоду, та потребують оперативного втручання.

 На засіданні заслухана звітна інформація територіальних громад про підготовку до зимового  періоду. Було детально обговорено проблемні питання, які потребують вирішення до настання опалювального сезону по кожному навчальному закладу окремо. Це стосувалося і альтернативного опалення, і укладання договорів на постачання газу та проведення відповідних тендерів

Іван Білоконь звернув особливу увагу на наявність облаштування модемним зв’язком точок обліку спожитого природного газу, а також оформлення необхідних дозвільних документів,  заготівлі посипкових матеріалів до осінньо-зимового періоду.

Підсумовуючи нараду, Сергій Шурабура наголосив на персональній відповідальності керівників закладів та територій за своєчасну підготовку до нового опалювального сезону.

Вознесенська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН