Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Опалювальний сезон у Миколаєві проходить стабільно

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Миколаївської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«Опалювальний сезон у Миколаєві проходить стабільно, станом на 31 січня аварій на мережах теплопостачальних підприємств немає. Про це поінформували під час апаратної наради в мерії керівники ОКП “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов та ПрАТ “Миколаївська ТЕЦ” Віталій Питько, – повідомляє відділ інформаційного забезпечення департаменту міського голови.

За словами директора “Миколаївоблтеплоенерго”, котельні працюють згідно з температурними графіками.

“Підприємство слідкує за використанням газу. Реагуємо на зміни температурного режиму та економимо газ, де це можливо. Зараз ми повністю в межах лімітів”, – каже Микола Логвінов. 

На обслуговуванні підприємства 54 будинки, де немає технічної можливості або економічної доцільності встановити побудинкові вузли обліку теплової енергії. Натомість, керівник облтеплоенерго вважає за необхідне перехід таких помешкань на індивідуальне опалення. Перелік об’єктів надано на розгляд відповідної робочої групи, що створена в міськраді. 

Миколаївська ТЕЦ обслуговує 41 будинок без вузлів обліку тепла. Віталій Питько зазначив, що до кінця поточного року питання мають вирішити».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН