Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після закриття морського сезону, відпочивальників чекають на Кам’янській Січі

Про це на Фейсбуці пише Ігор Йосипенко, депутат Херсонської обласної ради, який опікується відновленням історичної пам’ятки:

 – Літо закінчилось, проте не закінчується відпочинок! Моря, звісно ж стають прохолоднішими з приходом осені, але теплішим стає гостинний будиночок на Кам’янській Січі!

У селі Республіканець Бериславського району, поруч з видатною історико-культурною пам’яткою “Кам’янська Січ” – у хатинці із затишними кімнатами, оформленими в українському стилі, привітні господарі чекають на гостей!

10 спальних місць у комфортабельних кімнатах, оформлених в українському стилі, простора альтанка для бадьорих сніданків та ситних вечерь усього за 100 грн за добу. Для приготування їжі на території садиби – колоритна зручна кухня, проте у якості додаткової послуги харчування можна замовити у господині, з найсвіжіших екологічно-чистих продуктів.

Крім того – свіже, чисте повітря, мальовничі пейзажі Кам’янської Січі, можливість порибалити, відпочити на березі історичної річки Кам’янки, сьогодні це затока Дніпра, відвідати надцікаву екскурсію стежками козацької слави у супроводі наукового співробітника Андрій Лопушинський, а також обов’язково зробити на згадку про чудову подорож безліч пам’ятних фото! Тим паче, що нещодавно завдяки талановитим художникам : Evgenii Sitnikov та Oleksandr Tanasiuk, хатинка стала ще гарнішою та колоритнішою, розписаною українськими малюнками та орнаментом. Дякуємо майстрам за таку автентичну красу та нетерпляче чекаємо на гостей!

З приваду бронювання місць пишіть в особисте – Katya Zavgorodnia.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН