Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з Українського дитячо-юнацького товариства “Січ” із Херсонської та Миколаївської областей взяли участь у змаганнях на Кам’янській Січі

Кам`янській Січі – 310 років. Це історична пам`ятка, яка символізує дух українського народу, його славу і непереможність.

Цього, 2019 року, на Кам`янській Січі зібрались діти, нашадки волелюбних козаків, аби взяти участь у змаганнях “Козацький грай” та вивчити історію рідного краю. Тим більше першотравень подарував ще один вихідний.

До змагань “Козацький грай” долучились і  40 дітей Українського дитячо-юнацького товариства “Січ” із Херсонської та Миколаївської областей, які 4 дні провели в рамках  молодіжного табору “Кам`янська Січ”. 

Вони жили в наметовому містечку, виконували різні вправи та вивчали історію козацтва, Херсонщини, України. Кращі знавці історії та найвправніші в різних видах змагань були відзначені.

Для дітей, які 4 дні жили на Січі в молодіжному таборі, нагородження – це мить, яка наближає їх до витоків, адже надовго в їх пам’яті збережеться перебування в молодіжному таборі на березі Дніпра.

Подякували козаки і депутату Херсонської обласної ради Ігорю Йосипенку за вірність українським традиціям та любові до рідної землі, адже він постійно опікується розвитком історичної пам’ятки Кам’янська Січ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН