Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ігор Йосипенко привітав жителів Херсонщини з Всесвітнім днем туризму

Про цю пам`ятку до Всесвітнього дня туризму, який відзначають 27 вересня, на фейсбуці пише депутат Херсонської обласної ради від політичної партії “Європейська Солідарність” Ігор Йосипенко:

– Хто із нас не любить подорожувати, 🗺 відкривати для себе нові місця🏯 🏜, насолоджуватися мандрівками та довгими поїздками? Людству здавна не сиділося на місці, адже жага до незвіданого завжди була йому притаманна.

👉27 вересня відзначається Всесвітній день туризму. Саме цього дня в 1970 році набув чинності Статут Всесвітньої туристської організації (UNWTO). Мета свята – популяризація туризму, висвітлення його внеску в економіку світової спільноти. Адже саме туризм у багатьох державах є основою наповнення бюджету.

🇺🇦 Україна не є винятком – вона унікальна в цьому плані. Через пандемію на внутрішній туризм звернули увагу та зацікавились його розвитком.

👉Варто зауважити, що Херсонщина – надзвичайно багатий на культурні та історичні пам’ятки край, природа тут по-своєму прекрасна, а туристи так і їдуть сюди з усіх куточків країни! Херсонщина цікава і для іноземних туристиів.

👉Справжньою родзинкою є історико-культурна пам’ятка «Кам’янська Січ», що розкинулася на правому березі Дніпра. Це унікальне місце. Саме тут творилася перша у світі Конституція Пилипа Орлика, а також тут спочиває легендарний кошовий отаман Кость Гордієнко.
Хочеться, аби разом ми робили Херсонщину ще кращою та привабливішою! Вітаю зі святом мандрівників та всіх, хто працює у сфері туризму! Відкриваймо цей світ для себе щодня!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН