Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Портфелі та книжки подарували дітям пільгових категорій у Херсоні

Напередодні нового навчального року, для дітей пільгових категорій Корабельного району у храмі Святої Трійці в мікрорайоні Шуменський відбулося свято.

Настоятель Храму Святої Тройці протоієрей Євгеній провів спільний молебень, кожній дитині дарував книжки, які тільки прибули з Києва. Всіх батьків, опікунів та маленьких школярів пільгових категорій і які перебувають у складних життєвих обставинах, вітали гості і дарували всім присутнім діточкам канцелярські набори до навчального року, портфелі і, звичайно, солодощі. Солодкі подарунки разом з подяками від голови Корабельної районної умісті Херсоні ради Наталії Чорненької отримали і ті, хто не байдужий до дитячої долі, хто заслуговує на повагу та пошану оточуючих – опікуни.

На заході було багато вітань від організаторів і гостей. Серед них – секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко, головний лікар КЗ «Херсонська міська клінічна лікарня ім. А. і О. Тропіних» Леонід Ремига, голова ОСББ Володимир Тоцький.

Храм Святої Тройці запрошує усіх учнів, студентів до святкового богослужіння і благословення на новий навчальний рік. Кожен матиме змогу причаститися і взяти благословення на навчання. Чекаємо Вас!

2 ВЕРЕСНЯ – НЕДІЛЯ

09:30 – причастя учнів, молебень і благословення на навчальний рік.

Чекаємо Вас за адресою: просп. Кирила і Мефодія 15-а, Храм Святої Тройці.
Телефон: 0552-29-90-19, +38095-067-74-04

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН