Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вчора на вулицях Нової Каховки відбувся «Забіг у вишиванках»

Вчора, 26 серпня, у Новій Каховці відбулась спортивно – патріотична благодійна акція, яка є частиною всеукраїнської бігової ініціативи «Забіг у вишиванках» (Vyshyvanka Run), пишет НК Онлайн.

Захід відбувся за підтримки міського голови Володимира Коваленка, відділу  у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради (начальник Наталія Таран) та громадської організації «Спортивний клуб «К-2» (керівник Володимир Сиркін).

Забіг пройшов не у форматі змагань – жодних переможців та переможених. Акція згуртувала небайдужих та активних містян довкола спільної ініціативи, головна мета якої – благодійність.

Зі словами вітання до учасників забігу звернулися виконуючий обов’язки начальника  відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Артем Дзюба та член  громадської організації «Спортивний клуб «К-2» Дмитро Сидорчук. Музичне вітання пролунало від юного співака Артема Бражуненка.

Урочистий пробіг стартував від стадіону «Енергія» після проведеної розминки та спільного виконання Державного Гімну. Дистанція забігу – 2 км, більша частина якого проходила по вулиці Першотравневій. Її успішно здолали близько 100 небайдужих містян – і дорослих, і маленьких.

Після завершення заходу учасники і гості зробили загальну світлину та відбулася фотосесія.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН